Nybörjartips online

Att spela bingo online är egentligen inte speciellt svårt även om man är helt grön på området. De flesta av oss här i landet har väl ändå någon gång spelat bingo och spelet blir inte särskilt annorlunda bara för att det flyttat in på nätet. Nu för tiden finns det massor av olika sajter som erbjuder dig att spela bingo, många av dem erbjuder dessutom en grundlig genomgång av hur spelet går till och fungerar så det finns ingen anledning att vara orolig.

På flertalet svenska bingosajter kan man få prova på att spela helt gratis om man vill, detta för att verkligen få känna på sajten och kunna bestämma sig om man vill spela där eller inte innan man blandar in pengar. Vi har till och med i våra små undersökningar hittat bingosajter som erbjuder en så kallad bingoskola för dem som känner sig osäkra på hur det fungerar att spela. Och det bästa av allt, på nästan alla bingosajter så finns det kundsupport live, det vill säga att har man några frågor så kan man chatta med deras kundsupport som gärna hjälper till.

Här tänkte vi nu ge några grundläggande tips för den som ändå känner sig lite osäker och dessa saker är bra att känna till när man ska spela bingo online.

Det är bra att veta att det finns flera olika varianter och former av bingo. När du ska spela är det därför viktigt att du väljer ett bingorum på nätet med utbud på spel och utseende som passar dig och dina förväntningar. Prova gärna på några olika sajter innan du bestämmer dig, så vet du att du hittat den bästa till slut. Om en sajt ger möjligheten att prova på gratis eller spela för ”låtsaspengar”, gör det, jag lovar att det lönar sig. Om du vill öka dina vinstchanser så är det enda som gäller att köpa fler brickor till just det spelet men tänk på att du då även förlorar mer. Spelar du flera brickor samtidigt är det bra att använda sig av ”automarkering” då markerar spelet åt dig om något av numren finns på någon av dina brickor. Olika bingosajter kan ha olika pris på brickor på olika spel, kolla alltid vad brickorna kostar innan du spelar. Tänk på att ju fler spelare i ett spel desto större jackpot och ju större prissumma desto mer kostar brickorna.

Tänk på att det alltid ska vara roligt att spela bingo! Så fort det börjar kännas som ett jobbigt tvång att spela eller förorsakar dig mer ångest än glädje så måste du sluta eller söka hjälp. Bingo är spännande och roligt och ska handla om just spänning och glädje, ett skönt avbrott i vardagen.